Toegang tot webgebaseerde VEXcode IQ op ondersteunde browsers

Web-based VEXcode IQ is breed toegankelijk als een web-based applicatie waarvoor geen software of plug-in installaties nodig zijn.

Ga naar codeiq.vex.com om de webversie van VEXcode IQ te starten.

vexcode_iq_screen.png

De volgende browsers en besturingssystemen worden ondersteund:

Besturingssysteem Webbrowser
Microsoft Windows 7+ Chroom
Apple macOS 10.13+ Chroom
Google Chrome OS 70+ Chroom

For more information, help, and tips, check out the many resources at VEX Professional Development Plus