Update de codeerder met behulp van de VEX Classroom-app

De firmware op een of meerdere coders kan tegelijk worden bijgewerkt met behulp van de VEX Classroom-app.

Navigeer naar de app store van je apparaat en zoek naar 'VEX Classroom' om de app te downloaden als je dat nog niet hebt gedaan.

Het volgende artikel gaat over:

Opmerking: de VEX Classroom-app is beschikbaar in de Apple App Store voor iPads, iPhones, iPod Touches, op Google Play Store voor Android-telefoons en -tablets en in de Amazon Appstore voor Fire-tablets.

Update de Coder met de Classroom-app

De Coder moet worden bijgewerkt met behulp van de VEX Classroom-app.

Update één Coder's Firmware

Om de firmware van een coder bij te werken, selecteert u de coder die u wilt bijwerken. Coders die een firmware-update nodig hebben, worden in het rood weergegeven.

Selecteer 'Update' in de lijst met opties.

Er verschijnt een voortgangsbalk om de voortgang van de update te tonen. Houd er rekening mee dat alle andere opties niet beschikbaar blijven totdat de update is voltooid.

Een codeur knippert groen en rood terwijl deze wordt bijgewerkt. Het licht geel op en keert terug naar groen knipperen zodra de update is voltooid.

Opmerking: de updateduur voor de animatie is ingekort. Een daadwerkelijke firmware-update kan tot 2 minuten duren.

Zodra de update is voltooid, worden de codernaam en het pictogram nu groen weergegeven in de app. Houd er rekening mee dat de optie 'Bijwerken' niet beschikbaar is omdat de Coder nu up-to-date is.

Update de firmware van meerdere coders

Om de firmware op meerdere coders tegelijk bij te werken, selecteert u 'Update All Devices'.

Er verschijnen voortgangsbalken die de voortgang van de update van elke coder weergeven, evenals de algemene update voor alle coders. Houd er rekening mee dat de optie 'Alle apparaten bijwerken' verandert in 'Alles bijwerken' totdat de updates zijn voltooid.

Houd er rekening mee dat één coder tegelijk wordt bijgewerkt.

Een codeur knippert groen en rood terwijl deze wordt bijgewerkt. Het licht geel op en keert terug naar groen knipperen zodra de update is voltooid.

Opmerking: de updateduur voor de animatie is ingekort. Een daadwerkelijke firmware-update kan tot 2 minuten duren.

Zodra de update is voltooid, worden de naam en het pictogram van de coders nu groen weergegeven in de app. Merk op dat de optie 'Alle apparaten bijwerken' is gewijzigd in 'Alle apparaten up-to-date' omdat alle coders nu up-to-date zijn.