Opmerkingen worden meestal aan projecten toegevoegd om de bedoelingen van een programmeur uit te leggen. Ze zijn nuttig bij het samenwerken en het oplossen van problemen.

Sleep een [Comment] -blok en bevestig het aan een willekeurig blok in een stapel.

Typ tekst, cijfers of symbolen in het blok [Comment] .

Wanneer u klaar bent met de opmerking, klikt u ergens buiten het [Comment] -blok of drukt u op 'Terug' om het bewerken van de opmerking te voltooien.

Opmerking: de binnenkant van het [Comment] -blok wordt wit grijs worden als u klaar bent.