Instructievideo's bekijken in VEXcode 123

Zelfstudievideo's zijn een geweldige bron als u net begint met VEXcode 123. Ze omvatten specifieke functionaliteiten van VEXcode 123, evenals coderingsconcepten.

Het volgende artikel gaat over:

Een instructievideo bekijken

Om een video te bekijken, selecteert u 'TUTORIALS' in de werkbalk.

Opmerking: het instructievideovenster kan open zijn wanneer VEXcode 123 wordt gestart.

aan de slag.png

Selecteer als voorbeeld de instructievideo 'Aan de slag'.

Selecteer het afspeelpictogram in het videovenster om de video te starten.

Je kunt teruggaan naar de tutorials via het 'Tutorials'-pictogram in de linkerbovenhoek van het venster.

U kunt het venster verkleinen.

Als het venster is verkleind, kunt u het venster 'uitvouwen'.

U kunt het venster op elk moment sluiten.

U kunt de video op elk moment pauzeren door het pauzepictogram te selecteren.

volledig scherm.png

U kunt uitbreiden naar volledig scherm.

Terugkeren van volledig scherm:

• Selecteer 'esc' op een toetsenbord.
  • Selecteer het pictogram voor samenvouwen in de rechterbenedenhoek.
druk opX.PNG
  • Druk op 'X' op een tablet.