Interactieve onderdelenposter

vex go onderdelen spelen foto

De interactieve onderdelenposter biedt een visuele weergave van alle onderdelen in de VEX GO-kit. De interactieve poster is ingedeeld in de belangrijkste onderdelencategorieën: pennen, afstandhouders, assen, tandwielen, katrollen, schijven, connectoren, wielen, balken, hoekbalken, grote balken, platen en elektronica. De interactieve onderdelenposter roept ook de Pin Tool en de andere onderdelen in de kit op. Selecteer elk onderdeel voor meer informatie en om de inhoud van de VEX GO-kit te verkennen.