Hulp bij het aansluiten van een VEX 123-robot op VEXcode 123

U kunt een VEX GO Brain met een paar eenvoudige stappen verbinden met VEXcode GO.

Selecteer de onderstaande link voor apparaatspecifieke informatie over hoe u een GO Brain verbindt met de webgebaseerde VEXcode GO op uw laptop of computer.

Selecteer de onderstaande link voor apparaatspecifieke informatie over hoe u een GO Brain verbindt met de app-gebaseerde VEXcode GO op uw apparaat.