Een project starten met VEXcode 123 kan in slechts drie stappen worden voltooid.

Sla eerst het project op.

Opmerking: als u een webversie van VEXcode 123 gebruikt, wordt de 'Saved'-indicator niet weergegeven in de Toolbar . Bekijk het artikel VEXcode 123-projecten laden en opslaan in een Chrome-browser voor meer informatie over het opslaan van webgebaseerde VEXcode 123 projecten.

Sluit vervolgens het apparaat aan op de 123 Robot en controleer of het Robot-pictogram groen is in de werkbalk.

Selecteer ten slotte 'START' om het project te starten.