VEXcode 123-projecten laden en opslaan in een Chrome-browser

Een nieuw project maken

Een nieuw project wordt geopend wanneer VEXcode 123 wordt gelanceerd. Maar een nieuw project kan ook worden geopend vanuit het menu Bestand.

Selecteer 'Nieuw blokkenproject' in het menu Bestand.

Opmerking: bij het maken van een nieuw project verschijnt een prompt met de vraag om op te slaan als het huidige project nog niet is opgeslagen . Zie het gedeelte 'Opslaan met behulp van het menu Bestand' van dit artikel voor details over het opslaan van een project.

Een bestaand project laden

Open een bestaand project door 'Load From Your Device' te selecteren in het menu Bestand.

Gebruik de interface van het apparaat om te navigeren en uw bestaande project te openen. Met VEXcode 123 kunt u alleen bestanden openen met de bestandsextensie .123blocks.

Open een voorbeeldproject

Open een voorbeeldproject door 'Open voorbeelden' te selecteren in het menu Bestand.

De naam van een project wijzigen

Naam wijzigen_1.png

Selecteer het venster Projectnaam om de naam van een project te wijzigen.

Voer de projectnaam in en selecteer 'Naam wijzigen'.

Opslaan via het menu Bestand

Open het menu Bestand en selecteer 'Opslaan op uw apparaat'.

Navigeer naar de map Downloads van uw apparaat, u ziet een bestand met de extensie .123blocks. Dit betekent dat uw project succesvol is opgeslagen.

Veelvoorkomend probleem bij het laden/opslaan

Een veelvoorkomend probleem bij het gebruik van VEXcode 123-projectbestanden (.123blocks) is het selecteren van het .123blocks-bestand dat rechtstreeks door het besturingssysteem moet worden geopend.

Als u een VEXcode 123-projectbestand (.123blocks) probeert te openen door erop te dubbelklikken, wordt de volgende foutmelding weergegeven:

Alle VEXcode 123-projectbestanden (.123blocks) kunnen ALLEEN worden geopend binnen VEXcode 123. Bekijk de sectie 'Een bestaand project laden' uit dit artikel voor meer informatie.