VEX V5 Workcell-voorbeeldprojecten gebruiken in VEXcode V5

Voorbeeldprojecten zijn een geweldige hulpbron als u net begint met het coderen van de V5 Workcell in VEXcode V5 en verschillende gedragingen en functionaliteiten van de V5 Workcell wilt verkennen. Met voorbeeldprojecten kunt u ook zien hoe verschillende blokken in VEXcode V5 worden gebruikt.

Om een voorbeeldproject te openen, selecteert u het menu Bestand en kiest u 'Voorbeelden openen'.

Pictogrammen voor veel verschillende voorbeeldprojecten worden getoond. Elk pictogram vertegenwoordigt een ander project en is gekleurd volgens de blokcategorieën. De filterbalk kan worden gebruikt om snel een specifiek type voorbeeld te vinden. Selecteer het filter 'Arm' om voorbeeldprojecten te bekijken die speciaal voor de V5 Workcell zijn gemaakt.

Om een voorbeeld te openen, selecteert u er een in het menu.

Blokken voor het voorbeeldproject worden ingevuld in de werkruimte. Deze blokken en hun parameters kunnen worden gewijzigd of verwijderd. Er kunnen extra blokken worden toegevoegd om het voorbeeldproject te wijzigen.

Merk op dat het voorbeeldproject wordt geopend met al zijn apparaten al vooraf geconfigureerd.

Bewaar en download het voorbeeld om het op uw V5 Workcell te proberen.