Voorbeeldblokken gebruiken in VEXcode VR

Voorbeeldprojecten zijn een geweldige hulpbron als u net begint met VEXcode VR. Hiermee kunt u zien hoe verschillende blokken in VEXcode VR worden gebruikt.

Het volgende artikel gaat over:

Blokken gebruiken Voorbeeldprojecten

Om een voorbeeldproject te openen, selecteert u het menu Bestand.

Kies 'Voorbeelden openen'.

Pictogrammen voor veel verschillende voorbeeldprojecten worden getoond. Elk pictogram vertegenwoordigt een ander project en is gekleurd volgens de blokcategorieën.

De filterbalk kan worden gebruikt om snel een specifiek type voorbeeld te vinden.

Om een voorbeeld te openen, selecteert u er een in het menu.

Blokken voor het voorbeeldbasisproject worden ingevuld in de werkruimte. Deze blokken en hun parameters kunnen worden gewijzigd of verwijderd. Extra blokken kunnen worden toegevoegd om het voorbeeldproject te wijzigen.

Een voorbeeldproject starten in de speeltuin

Selecteer het pictogram Playground in de werkbalk om de Playground te starten.

Selecteer 'Start' in de werkbalk.

Opmerking: als u 'Start' selecteert in de werkbalk, wordt de Playground gestart als deze nog niet is geopend.

Of selecteer het 'Start'-pictogram in het Playground-venster.

Zorg ervoor dat u het project op uw apparaat opslaat als u het project op een later tijdstip wilt wijzigen of opnieuw bezoeken.

Notities in blokken Voorbeeldprojecten

Elk Blocks-voorbeeldproject bevat een notitie in de werkruimte.

In een Blocks-voorbeeldproject geeft de notitie een korte samenvatting van wat het project doet en de aanbevolen speeltuin.

Notities kunnen worden gebruikt om bepaalde informatie in een project te documenteren. Voor meer informatie over notities, bekijk dit artikel uit de Knowledge Base.