Instructievideo's bekijken in VEXcode VR

Zelfstudievideo's zijn een geweldige bron als u net begint met VEXcode VR. Ze hebben betrekking op specifieke functionaliteiten van VEXcode VR, evenals coderingsconcepten.

Het volgende artikel gaat over:

Een instructievideo bekijken

Om een video te bekijken, selecteert u 'TUTORIALS' in de werkbalk.

Selecteer als voorbeeld de instructievideo 'Voorbeelden van projecten gebruiken'.

Selecteer het afspeelpictogram in het videovenster om de video te starten.

Je kunt teruggaan naar de tutorials via het 'Tutorials'-pictogram in de linkerbovenhoek van het venster.

U kunt het venster verkleinen.

Als het venster is verkleind, kunt u het venster 'uitvouwen'.

U kunt het venster op elk moment sluiten.

Je kunt de video op elk moment pauzeren.

U kunt uitbreiden naar volledig scherm.

Terugkeren van volledig scherm:

• Selecteer 'esc' op een toetsenbord.

• Druk op 'X' op een tablet.