Online bestelstatus

1. Log in op uw vexrobotics.com -account, selecteer uw naam en "Mijn account".
    Mijn rekening

Heb je er geen, meld je dan gerust aan.

2. Zorg ervoor dat u de "Azië-Pacific - HKD" in de rechterbovenhoek heeft geselecteerd. Begin met winkelen door het gewenste aantal in te voeren en op "Toevoegen aan winkelwagen" te klikken
    Correcte valuta
  3. U kunt op elk moment afrekenen door op de blauwe knop "Doorgaan naar uitchecken" in het winkelwagenmenu in de rechterbovenhoek te klikken.
    Ga naar de kassa
  4. Vul de verzendgegevens in en de verzendkosten worden automatisch gegenereerd.
    Verzendmethoden:
  5. U kunt ook offertes genereren door "Citaat genereren" te selecteren en het e-mailadres in te voeren. De offerte in pdf-formaat wordt u dienovereenkomstig toegestuurd.
    Offerte genereren
  6. U kunt betalen met creditcard of PayPal. Voer de vereiste informatie in en klik op de knop "Bestelling plaatsen" in de rechterbenedenhoek van de pagina.
    Plaats bestelling
  7. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, kunt u altijd naar het tabblad "Mijn account" en vervolgens naar "Mijn bestellingen" gaan om de status te bekijken.
    Mijn bestellingen
  8. Rechts ziet u een lijst met uw meest recente bestellingen en de huidige bestelstatus.
  9. Als uw bestelling wordt vermeld als 'In de wacht', bevat deze hoogstwaarschijnlijk een product dat momenteel is nabesteld. Bekijk de respectievelijke pagina van het product op de website voor de laatste schattingen over wanneer we verwachten dat de voorraad weer wordt aangevuld.

Opmerking: De bestelstatus kan alleen online worden gecontroleerd voor bestellingen die via vexrobotics.com zijn geplaatst. U kunt contact opnemen met ap-orders@vexrobotics.com om een statusupdate te krijgen voor een bestelling die via e-mail is geplaatst.

Opmerking: We kunnen geen bankkosten of wisselkoersverschillen terugbetalen die kunnen ontstaan na het annuleren van een bestelling.

Bestel met een e-PO

U kunt een kopie van uw inkooporder e-mailen naar ap-orders@vexrobotics.com. Zorg ervoor dat u de offerte opneemt als u er een heeft gemaakt.

Opmerking: VEX genereert de PO niet, de interne inkoopafdeling van de school/organisatie doet dit en dient deze vervolgens in bij VEX.

Artikelen in deze sectie