Verbinding maken met app-gebaseerde VEXcode GO - Chromebook

Het duurt slechts een paar stappen om een GO Brain te verbinden met de app-gebaseerde VEXcode GO op je Chromebook.

Verbind de GO Brain met de batterij.

Zet de GO Brain aan door op de knop in het midden te drukken.

Start app-gebaseerde VEXcode GO.

Open VEXcode GO en selecteer het Brain-pictogram in de werkbalk.

Selecteer 'Verbinden'.

Er verschijnt een lijst met beschikbare GO Brains. Selecteer de naam van de Brain die je wilt koppelen.

Zodra een brein is gekozen, selecteert u de knop 'Koppelen'.

Het Brain-pictogram wordt oranje en het bericht 'Verbinden met:' verschijnt terwijl de Brain verbinding maakt.

Zodra de VEX GO Brain is aangesloten, wordt het Brain-pictogram groen. Het bericht in het venster zegt 'Verbonden met:' en vermeldt de naam van de VEX GO Brain die is verbonden.

Een VEX GO Brain loskoppelen van de app-gebaseerde VEXcode GO

Verbinding.jpeg . verbreken

Selecteer 'Ontkoppelen' om je GO Brain los te koppelen van VEXcode GO.

Als u verbindingsproblemen ondervindt