VEXcode GO-projecten openen en opslaan op een Android

Dit artikel zal de volgende onderwerpen behandelen:

Een nieuw project maken

Een nieuw project wordt geopend wanneer VEXcode GO wordt geopend. Maar een nieuw project kan ook worden geopend vanuit het menu Bestand.

Selecteer 'Nieuw blokkenproject' in het menu Bestand.

Opmerking: bij het maken van een nieuw project verschijnt een prompt met de vraag om op te slaan als het huidige project nog niet is opgeslagen . Zie het gedeelte 'Een project opslaan' voor details over het opslaan van een project.

Open een voorbeeldproject

Open een voorbeeldproject door 'Open voorbeelden' te selecteren in het menu Bestand.

Een recent project openen

Open de lijst met recente projecten in het menu Bestand.

Selecteer vervolgens een recent project om het te openen.

Een bestaand project openen

Selecteer 'Openen' in het menu Bestand om een bestaand project te openen.

Selecteer het bestand om een project te openen.

Drive_in_a_Square_name.jpeg </p

Het project wordt geopend in de werkruimte en de naam van het project verschijnt in het gebied Projectnaam.

>

Een project opslaan

Een project kan worden opgeslagen in VEXcode GO door het menu Bestand en Opslaan als kopie te gebruiken.

Opslaan via het menu Bestand

Open het menu Bestand en selecteer 'Opslaan'.

Het bestandsmenu van het apparaat wordt dan geopend.

Gebruik het toetsenbord om uw nieuwe project een naam te geven.

Selecteer 'Opslaan' nadat u het project een naam heeft gegeven.

Nadat een project is opgeslagen, slaat VEXcode GO automatisch alle wijzigingen in een project op.

Bewaar een kopie

Om een kopie te maken van een project onder een andere naam of op een andere locatie, selecteert u 'Opslaan als' in het menu Bestand.