Een VEX GO Super Car configureren

Wanneer u begint met het maken van een project in VEXcode GO, verschijnen blokken uit de categorieën Aandrijflijn en Sensing pas in de Toolbox als er een Super Car is geconfigureerd.

U kunt slechts één build per project configureren.

Het volgende artikel gaat over:

Een superauto toevoegen

Om een Super Car te configureren, selecteert u de knop Apparaten om het venster Apparaten te openen.

Selecteer 'Een apparaat toevoegen'.

Selecteer 'SUPER AUTO.'

Zodra de Super Car is geselecteerd, verschijnt een lijst met poorten. Controleer of alle toegewezen poorten overeenkomen met uw voltooide build.

Selecteer ‘KLAAR’ om de configuratie te voltooien of ‘ANNULEREN’ om terug te keren naar het menu Apparaten.

Opmerking: als u 'Annuleren' selecteert, wordt de Super Car-configuratie gesloten en gaat u terug naar het venster Apparaten zonder dat er apparaten zijn geconfigureerd .

Nu de Super Car is geconfigureerd, verschijnen er blokken uit de categorieën Aandrijving en Sensing in de Toolbox.

Een Super Car verwijderen

Een Super Car kan ook worden verwijderd door de optie 'VERWIJDEREN' onderaan het scherm te selecteren.