Aan de slag met een GO Classroom-bundel

Wanneer u uw VEX GO Classroom-bundel ontvangt, zijn er een paar dingen die u kunt doen om georganiseerd en aan de slag te gaan. Dit artikel behandelt de basisprincipes van het uitpakken van je Classroom-bundel en het voorbereiden om VEX GO met je leerlingen te gebruiken.

Wordt georganiseerd

Je VEX GO Classroom-bundel wordt geleverd met alle Kit-onderdelen voorgesorteerd en georganiseerd in elke Kit met opslag, waardoor je de tijd en energie bespaart om ze allemaal zelf te sorteren en te ordenen. Er zijn nog een paar andere componenten in je Classroom-bundel die je misschien wilt instellen.

Sorteer en label de opbergzakken voor uw klasbundel - de opbergzakken zijn ontworpen om alle componenten van de klasbundel te bevatten , waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd, om docenten in verschillende leeromgevingen te ondersteunen. De VEX GO-opbergtassen bevatten allemaal een doorzichtig vak aan de buitenkant dat kan worden gebruikt om de tassen te labelen met de naam van de klas of de leraar en/of wat er in de tas zit (bijv. Ms. Smith - Field Tiles).

Label uw kits - het is een goed idee om de dozen van elke kit (kit 1, kit 2, enz. ) zodat ze bij elkaar blijven als studenten ze gebruiken. VEX beveelt een verhouding van twee studenten per kit aan. Als je de kits voor één klas gebruikt, wil je ze misschien labelen met namen van leerlingen, of als de kits door meerdere klassen worden gebruikt, wil je ze misschien meer algemeen labelen.

Label Your Brains - als je elke kit hebt gelabeld, neem dan even de tijd om de VEX GO Brain uit die kit te labelen met dezelfde naam. Met een stickerlabel of stukje tape en een stift kun je de naam van elke Hersenen duidelijk markeren. Dit zal studenten helpen wanneer ze hun VEX GO Brain op hun apparaten moeten aansluiten.

Je kunt de Brains hernoemen met behulp van de VEX Classroom-app, dus je kunt elke gewenste naam kiezen, of studentennamen gebruiken als je weet welke groepen je gaat toewijzen. (Lees verder voor meer informatie over de VEX Classroom-app).

Uw veld opslaan of instellen - elke klaslokaalbundel bevat veldtegels en -wanden die aan elkaar kunnen worden geklikt om een consistent ruimte om uw VEX GO-robots en VEXcode GO-projecten te testen. De veldtegels kunnen worden gerangschikt en herschikt om een verscheidenheid aan verschillende 'robotspeeltuinen' te creëren. Als u nadenkt over hoe u uw klaslokaal indeelt om VEX GO met uw leerlingen te gebruiken, kunt u ervoor kiezen om een veld in te richten als onderdeel van een leercentrum, of om alle veldtegels en -muren op te slaan voor later gebruik als onderdeel van een STEM-lab. Enkele voorbeelden van GO Field-variaties die kunnen worden gemaakt met de VEX GO Classroom-bundel zijn:

Vierkant

renbaan

Zig Zag Turn

De 'U'-bocht

Laad uw batterijen op

Elke klasbundel bevat een VEX GO-batterijoplaadhub. Hierdoor kunt u al uw batterijen in één keer opladen. U moet beginnen met het opladen van al uw batterijen zodat ze klaar zijn voor gebruik. Lees het De VEX GO-batterij gebruiken Knowledge Base-artikel als een gids voor het opladen van uw batterij en om te leren wat de verschillende indicatielampjes betekenen.

VEXcode GO gebruiken

Ten slotte heb je toegang nodig tot VEXcode GO, de blokgebaseerde codeerinterface die wordt gebruikt met VEX GO, en de VEX Classroom-app. VEXcode GO kan worden gedownload en geïnstalleerd op een apparaat of via een browser worden uitgevoerd.

Om VEXcode GO te installeren of om toegang te krijgen tot de browserlink, gaat u naar code.vex.com en selecteert u 'Downloaden'.

Selecteer vervolgens de knop die overeenkomt met uw apparaat (of de browseroptie) en download de app naar uw apparaat.

Opmerking: VEXcode GO is de interface die studenten zullen gebruiken om hun VEX GO-robots te coderen, dus het moet geïnstalleerd, of toegankelijk via de browser, op elk van de leerlingapparaten die met VEX GO in uw klaslokaal zullen worden gebruikt.

Download de VEX Classroom-app

Om de VEX Classroom-app te installeren, gaat u naar de App Store op uw apparaat en zoekt u naar 'VEX Classroom'. Download de VEX Classroom-app.

Opmerking: De VEX Classroom-app is ALLEEN voor gebruik door docenten, dus het kan alleen op het apparaat of de smartphone van de docent worden geïnstalleerd.

Voor meer informatie over de functies van de VEX Classroom-app en het gebruik ervan, zie de De VEX Classroom-app gebruiken Knowledge Base-artikel.