Het VEX AI-systeem bijwerken

Voordat u met deze stappen begint, moet u ervoor zorgen dat uw installatie aan deze criteria voldoet:

• VEX AI-licentiesleutel is aangesloten op de Jetson.
  • VEX AI Intel Camera is aangesloten op de Jetson.
  • VEX AI FLIR Camera is aangesloten op de Jetson.
  • SD-kaart is in de Jetson geplaatst.
  • Jetson is opnieuw opgestart nadat alle apparaten waren aangesloten (als de Jetson was ingeschakeld terwijl apparaten werden aangesloten).

Updates van het VEX AI-systeem zorgen ervoor dat het correct werkt.

Dit artikel gaat over:

De huidige versie van software zoeken

Start de VEX AI Dashboard en selecteer 'Pagina bijwerken'.

Noteer de versie van de software op deze pagina. Als de versie minder dan 0.12 is, volg dan de stappen in het gedeelte "Versie 0.11" hieronder. Als de versie groter is dan of gelijk is aan 0,12, volg dan de stappen in de sectie "Versie >= 0,12" hieronder.

Versie >= 0.12 Updatestappen

Download het volgende gz-bestand dat nodig is om het VEX AI-systeem bij te werken.

Start de VEX AI Dashboard en selecteer 'Pagina bijwerken'.

Selecteer 'Bestand kiezen' om het volgende bestand bij te voegen.

Voeg het gedownloade bestand toe (vexai_014.tar.gz). Nadat het tar-bestand is bijgevoegd, selecteert u 'Begin Update'. Het kan een paar minuten duren voordat de update is voltooid. Wees geduldig en wacht tot het scherm is vernieuwd. Zodra de update is voltooid, verschijnt een succesbericht.

Start de Jetson opnieuw op. Zorg ervoor dat u de nieuwe versie verifieert door na het opnieuw opstarten naar de "Update-pagina" te gaan en te controleren of de versie correct is.

Versie 0.11 Update Stap 1

Download het volgende zip-bestand dat nodig is om het VEX AI-systeem bij te werken. Het zipbestand bevat Stap 1 en Stap 2. Decomprimeer de inhoud in stap 1 en stap 2 niet.

Bestand bijwerken

Het VEX AI-systeem bijwerken: stap 1

Start de VEX AI Dashboard en selecteer 'Pagina bijwerken'.

Selecteer 'Bestand kiezen' om het volgende bestand bij te voegen.

Voeg het bestand toe in de map Stap 1 met de naam 'WebDashboard.tar.gz.'

Nadat het tar-bestand is bijgevoegd, selecteert u 'Begin Update'. Het kan een paar minuten duren voordat de update is voltooid. Wees geduldig en wacht tot het scherm is vernieuwd.

Zodra de update is voltooid, verschijnt een succesbericht. Schakel de Jetson uit en vervolgens weer in voordat u naar stap 2 gaat.

Het VEX AI-systeem bijwerken: stap 2

Start de VEX AI Dashboard en selecteer 'Pagina bijwerken'.

Selecteer 'Bestand kiezen' om het volgende bestand bij te voegen.

Voeg het bestand toe in de map Stap 2 met de naam 'vexai.tar.gz.'

Nadat het tar-bestand is bijgevoegd, selecteert u 'Begin Update'. Het kan een paar minuten duren voordat de update is voltooid. Wees geduldig en wacht tot het scherm is vernieuwd.

Zodra de update is voltooid, verschijnt een succesbericht. Schakel de Jetson uit en vervolgens weer in om het updateproces te voltooien.

Om een succesvolle update te verifiëren, navigeert u terug naar de Update-pagina. Huidige versie moet worden weergegeven als 0.12. Zo niet, herhaal dan stap 1 en 2.