Opmerkingen gebruiken in VEXcode GO

Opmerkingen worden meestal aan projecten toegevoegd om uit te leggen wat een programmeur wilde dat delen van het project moesten doen. Ze zijn dus nuttig bij het samenwerken en het oplossen van problemen.

Sleep een [Comment] -blok en bevestig het aan een willekeurig blok in een stapel.

Typ tekst, cijfers of symbolen in het blok [Comment] .

Wanneer u klaar bent met de opmerking, klikt u ergens buiten het [Comment] -blok of drukt u op 'Terug' om het bewerken van de opmerking te voltooien.

Opmerking: De binnenkant van het [Comment] -blok wordt wit grijs worden als u klaar bent.