Verbinding maken met app-gebaseerde VEXcode GO - iPad

Het duurt slechts een paar stappen om een VEX GO Brain te verbinden met de app-gebaseerde VEXcode GO op uw iPad.

Verbind de GO Brain met de batterij.

Zet de GO Brain aan door op de knop in het midden te drukken.

Start app-gebaseerde VEXcode GO.

Wanneer u VEXcode GO start, ontvangt u mogelijk een prompt waarin u wordt gevraagd om het Bluetooth-gebruik te verifiëren. Selecteer 'OK'.

Open VEXcode GO en selecteer het Brain-pictogram in de werkbalk.

Selecteer 'Verbinden'.

Er verschijnt een lijst met beschikbare GO Brains. Selecteer de naam van de Brain waarmee je verbinding wilt maken.

Zodra een Brain is gekozen, selecteert u de knop 'Verbinden'.

Het Brain-pictogram wordt oranje en het bericht 'Verbinden met:' verschijnt terwijl de Brain verbinding maakt.

Zodra de VEX GO Brain is aangesloten, wordt het Brain-pictogram groen. Het bericht in het venster zegt 'Verbonden met:' en vermeldt de naam van de VEX GO Brain die is verbonden.

Een VEX GO Brain loskoppelen van de app-gebaseerde VEXcode GO

Verbinding.jpeg . verbreken

Selecteer 'Ontkoppelen' om je GO Brain los te koppelen van VEXcode GO.

Als u verbindingsproblemen ondervindt