Een VEXcode IQ C++-project opslaan op Windows

Wanneer u in VEXcode IQ werkt, is het belangrijk om te begrijpen hoe u een C++-project op een Windows-apparaat kunt opslaan.

Het artikel zal gaan over:

• 'Opslaan' gebruiken
  • 'Opslaan als' gebruiken

'Opslaan' gebruiken

Venster Projectnaam

Het opslaan van een VEXcode IQ C++ project is eenvoudig. Selecteer eerst het projectnaamvenster.

Dialoogvenster opslaan

Er wordt een dialoogvenster Opslaan geopend.

Rijd vooruit opslaan

Geef uw project een naam door in het dialoogvenster Opslaan van uw apparaat te typen.

Opmerking: merk op dat het type 'Opslaan als' 'VEXcode IQ C++ Project' is. Alle VEXcode IQ C++-bestanden hebben dit type 'Opslaan als'.

Locatie downloaden

Selecteer de bestemming, zoals de map Downloads.

Selecteer opslaan

Selecteer vervolgens 'Opslaan'.

Downloads

Het bestand wordt opgeslagen op de gekozen bestemming op uw apparaat.

Naam geüpdatet

De bijgewerkte projectnaam zal zichtbaar zijn in het projectnaamvenster.

Opgeslagen icoon

Zodra een project is opgeslagen, slaat VEXcode IQ automatisch alle wijzigingen in een project op.

Opmerking: Wanneer er een niet-opgeslagen project is, zal VEXcode IQ gebruikers vragen hun werk op te slaan als de gebruiker probeert om:

• Sluit VEXcode IQ
  • Een nieuw project maken
  • Open een ander project
  • Een project downloaden naar de IQ Brain

'Opslaan als' gebruiken

Opslaan als

U kunt ook de optie 'Opslaan als' in het menu Bestand gebruiken om een kopie te maken van een project onder een andere naam of op een andere locatie.