Hulp verkrijgen in een VEXcode IQ C++-project

In Help wordt uitgelegd wat een opdracht doet, zodat u erachter kunt komen of dit nuttig is voor uw project.

Help openen vanuit de Toolbox

Hulp selecteren

Selecteer het Help-pictogram bij een willekeurige opdracht in de Toolbox.

Helpscherm uitgebreid

U ziet aan de rechterkant een scherm met informatie over de geselecteerde opdracht.

Selecteer Commando's

Selecteer alle opdrachten waarover u meer wilt weten.

Verberg de schijf voor hulp

Verberg het Help-venster als u klaar bent door de pijl naar rechts naast het Help-pictogram te selecteren.

Help openen vanuit de werkruimte

Klik met de rechtermuisknop op de opdracht

Klik met de rechtermuisknop of druk lang op een opdracht in de werkruimte.

Contextmenu

Er verschijnt een contextmenu. Selecteer 'Opdrachthulp'.