Lesgeven met VEX IQ (1e generatie)

Lesgeven met VEX IQ

Het volgende artikel behandelt veelvoorkomende vragen voor lesgeven met VEX IQ. Selecteer de onderstaande links voor bronnen die u zullen helpen bij het plannen en implementeren van VEX IQ STEM Labs in uw klaslokaal.

Waar krijg ik lessen voor VEX IQ?

U vindt een volledige lijst van VEX IQ STEM Labs op de VEX-website.

Welke middelen zijn beschikbaar voor docenten om STEM Labs te implementeren?

Het volgende artikel is een gids voor het gebruik en de implementatie van STEM Labs in de klas met een overzicht van essentiële STEM Lab-bronnen binnen handbereik.

Zie de volgende link voor instructies over hoe u toegang krijgt tot het Docentenportaal. Via het docentenportaal heb je toegang tot de docentenversies van de STEM Labs, die aanvullende informatie en handige tips bevatten voor het implementeren van VEX IQ STEM Labs in de klas. U moet een account aanmaken en inloggen om toegang te krijgen tot het docentenportaal. Zie dit artikel voor instructies om in te loggen op de Teacher Portal.

Hoe organiseer ik VEX IQ STEM Lab-lessen?

Organiseer STEM Labs op basis van uw voorkeuren of behoeften met de VEX IQ cumulatieve stimulatiegids. Deze tempogids biedt suggesties voor sessies van 6, 9, 12 en 18 weken die gaan van een beginner tot een gemiddeld bouw- en programmeerniveau. Bekijk dit voorbeeld van onze 6-weekse pacinggids.

6 weken pacing gids

Hoe sluiten VEX IQ STEM Labs aan bij de normen?

Bekijk een volledige lijst met op elkaar afgestemde standaarden voor elk VEX IQ STEM-lab in onze VEX IQ Content Standards gids met NGSS-, ISTE-, STL-, CSTA-, CCSS Math- en CCSS ELA-normen. Bovendien is het VEX IQ STEM-lab waar de normen worden bereikt-bron identificeert waar en hoe de normen worden aangepakt in elk STEM-lab.

Waar krijg ik hulp voor VEX IQ?

VEX Robotics Knowledge Base is een bibliotheek met artikelen waarin u snel informatie kunt vinden over VEX IQ-producten, services en ondersteuningsinhoud.

Waar krijg ik professionele ontwikkeling?

VEX biedt online trainingen voor docenten met het VEX Certified Educator programma. Selecteer de volgende link om aan de slag te gaan. U moet een profiel aanmaken en inloggen om de certificeringscursussen te bekijken.

Artikelen in deze sectie