De functie Automatisch aanvullen gebruiken in een VEXcode V5 Python-project

Door de functie Python Autocomplete te gebruiken bij het maken van een Python-project in VEXcode V5, kunt u tijd besparen en fouten voorkomen bij het typen van opdrachten.

Het volgende artikel gaat over:

• Hoe de functie Python Automatisch aanvullen te gebruiken

De functie voor automatisch aanvullen van Python gebruiken

Clawbot aandrijflijn zonder gyro

Opmerking: Dit project gebruikt de Clawbot-sjabloon (aandrijflijn, 2-motorig, geen gyro).

Begin te typen om het keuzemenu te openen.

keuzemenu

De naam van het apparaat of de opdracht verschijnt in een vervolgkeuzemenu.

controle ruimte commando

Om toegang te krijgen tot een lijst met mogelijke opdrachten die beschikbaar zijn met de functie Automatisch aanvullen, drukt u op Control + Space (op Windows, macOS en Chrome OS).

Maak een selectie met de functie Python Autocomplete

automatisch aanvullen menu

Druk op "Enter/Return" of "Tab" op uw toetsenbord of selecteer de opdracht met uw cursor om een selectie te maken.

Houd er rekening mee dat u bij langere selectiemenu's een selectie kunt maken met een van de volgende opties:

• Gebruik uw "Omhoog" en "Omlaag"-toetsen om de gewenste naam te selecteren en druk vervolgens op "Tab" of "Enter/Return" op uw toetsenbord om de selectie te maken.
  • Gebruik uw cursor om omhoog en omlaag te bladeren in het menu Automatisch aanvullen. Maak vervolgens de gewenste selectie.

Voeg een puntoperator toe om alle beschikbare opdrachten voor dat apparaat weer te geven

beschikbare opdrachten

Een puntoperator toevoegen (een punt, ".") opent een nieuw menu met alle opdrachten die beschikbaar zijn voor het apparaat.

Maak een selectie door een van de volgende opties te gebruiken

Kies rijden voor

Gebruik de knoppen "Omhoog" en "Omlaag" op uw toetsenbord om door het menu te navigeren en druk vervolgens op "Return" op Mac, "Enter" op Windows of Chromebook om een selectie te maken.

Selecteer met je cursor het gewenste commando.

Parameters toevoegen

rijden voor opties

Parameters zijn de opties die worden doorgegeven aan de opdracht tussen haakjes.

inch mm

Voor sommige opdrachten zijn meerdere parameters vereist. Gebruik een komma om verschillende parameters in dezelfde opdracht te scheiden.

Wacht waar

Sommige parameters zijn optioneel, zoals wait=True in het volgende voorbeeld. Bekijk voor meer informatie over parameters de Help -informatie van de opdracht om te bepalen welke parameters nodig zijn en welke optioneel zijn.