V5 draadloze connectiviteit begrijpen

"Robot

De V5 Robot Radio en V5 Controller gebruiken ons volgende generatie VEXnet 3 protocol. Dit is gebaseerd op het succes van VEXnet 2 en voegt extra functies en snellere downloadkanalen toe. VEXnet ondersteunt 500 gelijktijdige robotkanalen, zelfs in een kleine ruimte. De radio biedt de responsieve, lage latentiecontrole die bestuurders verwachten, terwijl ze ook snelle programmadownloads en robotfeedback mogelijk maakt.

Eenvoudige link van Texas Instruments

Beide V5-radio's ondersteunen ook Bluetooth 4.2, dankzij de Texas Instruments CC2640 Bluetooth Smart Wireless MCU. Hiermee kunnen tablets programma's downloaden naar de Robot Brain. Dit maakt ook connectiviteit met meerdere apparaten tegelijk mogelijk. Toekomstige updates zullen robot-naar-robot-communicatie toevoegen. VEXnet 3 en Bluetooth kunnen worden gebruikt voor rijden, downloaden en debuggen. Controllers kunnen aan elkaar worden gekoppeld voor ondersteuning van twee stuurprogramma's.

Twee nieuwe oefenmodusfuncties maken het oefenen voor wedstrijden en vaardigheidsuitdagingen eenvoudig. De controller doet alle timing- en moduscontrole voor u. Kies de Single Player-optie om zelf een getimede wedstrijd te spelen, met een klok op het scherm en automatisch schakelen tussen Enable-Disable en Autonomous-Driver Control. Gebruikers hebben geen wedstrijdschakelaar en stopwatch meer nodig.