Hulp krijgen in een VEXcode VR Python-project

Help legt uit wat een opdracht doet, zodat u kunt achterhalen of het nuttig is voor uw project.

Het volgende artikel gaat over:

Hulp openen vanuit de Tool Box

Selecteer helppictogram

Selecteer het Help-pictogram bij een willekeurige opdracht in de toolbox.

context selecteren help

U ziet een scherm dat zich vanaf de rechterkant uitstrekt met informatie over de geselecteerde opdracht.

Selecteer een helppictogram

Selecteer alle opdrachten waarover u meer wilt weten.

dichtbij rijden voor

Verberg het Help-venster wanneer u klaar bent door de rechterpijl naast het Help-pictogram te selecteren.

Help openen vanuit de werkruimte

context selecteren rijden voor

Klik met de rechtermuisknop of druk lang op een opdracht in de werkruimte.

commando help

Er verschijnt een contextmenu. Selecteer "Opdracht Help".

context selecteren help

U ziet een scherm dat zich vanaf de rechterkant uitstrekt met informatie over de geselecteerde opdracht.

dichtbij rijden voor

Verberg het Help-venster wanneer u klaar bent door de rechterpijl naast het Help-pictogram te selecteren.