Docentenportaal - Hulpbronnen voor docenten - VEXcode VR

De Teacher Portal bevat bronnen om docenten te voorzien van de tools die ze nodig hebben om les te geven met VEXcode VR.

Het volgende artikel gaat over:

Toegang krijgen tot het docentenportaal

Docentenportaal

Ga voor toegang tot het docentenportaal naar www.education.vex.com en selecteer "VEXcode VR".

lerarenportaal open

Selecteer 'VR-bronnen voor docenten'.

Log in scherm

U wordt doorverwezen naar de inlogpagina waar u wordt gevraagd om in te loggen met uw VEX-account. Log in als je een VEX-account hebt. Als dat niet het geval is, selecteert u registreren om een account aan te maken.

Dit artikel zal u door het proces leiden.

Startpagina VEXcode VR-activiteiten

Nadat u bent ingelogd, wordt u doorgestuurd naar het docentenportaal.

Functies van het lerarenportaal

Docentenportaal

De VR Teacher Portal heeft veel bronnen om u te helpen bij het plannen van activiteiten. Het bevat een Pacing Guide, Email Home en VR Activity Answers.

Stimulatiegids

Stimulatiegids

De cumulatieve pacinggids geeft u alles wat u nodig hebt om uw VEXcode VR-activiteiten te plannen en te implementeren.

Selecteer "Pacing Guide Google Spreadsheets" om een volledige lijst te zien van alle VEXcode VR-activiteiten met waardevolle informatie voor sequencing.

De Pacinggids bevat de volgende informatie:

• Samenvatting
  • Naam activiteit
  • Categorie (Beweging, Sensoren, Geavanceerd)
  • Beschrijving
  • VR-speeltuin die moet worden gebruikt
  • Belangrijkste programmeerconcepten die in de activiteit voorkomen
  • CSTA-normen die aan de orde komen

Om dit document te bewerken of te delen, maakt u een kopie en slaat u het op uw apparaat op. Bekijk de volgende artikelen om u door dit proces te begeleiden:

E-mail naar huis

E-mail naar huis

De Email Home kan worden gebruikt om informatie over VEXcode VR-activiteiten te communiceren met studentenfamilies. Selecteer 'E-mail Home Google Doc' om toegang te krijgen tot een bewerkbare brief die gemakkelijk kan worden gedeeld met ouders en mentoren.

Om dit document te bewerken of te delen, maakt u een kopie en slaat u het op uw apparaat op. Bekijk de volgende artikelen om u door dit proces te begeleiden:

Activiteitsantwoorden openen en gebruiken

Activiteit Antwoorden

Het docentenportaal biedt toegang tot VR-activiteitsantwoorden om studenten en docenten in staat te stellen hun werk te controleren en om nieuwe manieren te inspireren om de activiteiten op te lossen.

Selecteer "Activiteitsantwoorden" om voor elke activiteit een zipbestand met programmeeroplossingen te downloaden.

Zip bestand

Eenmaal geselecteerd, wordt er automatisch een zipbestand naar uw apparaat gedownload.

uitgepakt bestand

Pak het zip-bestand uit door het te selecteren.

Bestandstoelichting

Zodra het bestand op uw apparaat is uitgepakt, hebt u toegang tot de bestanden via de VEXcode VR-werkbalk. Selecteer Bestand op de werkbalk.

Laden vanaf apparaat

Selecteer vervolgens "Laden vanaf uw apparaat".

Gebruik de interface van uw apparaat om te navigeren en een bestaand project te openen. Met VEXcode VR kunt u alleen bestanden openen met de bestandsextensie .vrblocks . Voor meer informatie over het openen van een project, bekijk de volgende artikelen, Laden en opslaan - VEXcode VR (Windows,Mac, iPad, ChromebookAndroid).

Programma-oproep

Selecteer de oplossing die moet worden weergegeven.

Zodra het bestand .vrblocks is geselecteerd, wordt de oplossing in de werkruimte geopend.