Een Blocks-project starten en stoppen in VEXcode VR

Het starten en stoppen van een project in VEXcode VR bepaalt wanneer uw VR-robot beweegt in zijn virtuele speeltuin.

Het volgende artikel gaat over:

Een project starten

Van de werkbalk

Begin wit

Om een project te starten, selecteert u de knop "Start". Het Playground-venster wordt automatisch geopend als het nog niet is geopend.

Begin grijs

Zodra de "Start"-knop is ingedrukt, wordt het project uitgevoerd en voert de VR-robot de geprogrammeerde acties in de Playground uit. De knop "Start" blijft grijs terwijl het project wordt uitgevoerd. Het project moet worden gestopt voordat het opnieuw kan worden uitgevoerd.

Vanuit het venster van de speeltuin

Speeltuin werkbalk

Om een project te starten vanuit het Playground-venster, moet u er eerst voor zorgen dat het Playground-venster geopend is. Om het Playground-venster te openen, selecteert u de Playground-knop in de Toolbar.

Startknop

Selecteer vervolgens de Start-knop. Zodra de Start-knop is ingedrukt, wordt het project uitgevoerd en voert de VR-robot de geprogrammeerde acties uit in de Playground.

Stop knop

De Start-knop wordt vervangen door de Stop-knop terwijl het project loopt. Het project moet worden gestopt voordat het opnieuw kan worden uitgevoerd.

Een project stoppen?

Van de werkbalk

Stop knop

Om een project vanaf de werkbalk te stoppen, selecteert u de knop "Stoppen".

Vanuit het venster van de speeltuin

Stop knop

Om een project te stoppen vanuit het Playground-venster, selecteert u de knop Stop.

stop resetten

U kunt het project ook stoppen door op de knop "Reset" in het Playground-venster te drukken.

Begin wit

Merk op dat de "Start"-knop weer wit wordt zodra het project is gestopt.

Startknop

De Start-knop keert ook terug in het Playground-venster.

Hoe een project opnieuw te starten?

Van waar je was gebleven

Begin wit

Om uw robot verder te laten werken vanaf het punt waar hij het laatst was gebleven, gebruikt u opnieuw de knop "Start" op de werkbalk, terwijl u het Playground-venster open laat.

Startknop

Of gebruik de Start-knop opnieuw vanuit het Playground-venster.

Vanaf het begin

Sluit reset

Om uw robot weer bij het begin te starten, selecteert u de knop "Reset" in het Playground-venster of "Sluit" het Playground-venster.