VEXcode VR-activiteiten openen en wijzigen

VEXcode VR is een platform waarmee gebruikers hun VR-robot virtueel kunnen programmeren! VEXcode VR heeft een overvloed aan activiteiten die ermee gepaard gaan. Bij het voltooien van deze activiteiten zullen gebruikers creativiteit, programmeerstrategieën en probleemoplossende vaardigheden op een leuke en boeiende manier ervaren.

Het volgende artikel gaat over:

Lay-out van de VEXcode VR-activiteiten

Screenshot van de activiteit Basketbaloefeningen

De VEXcode VR-activiteiten volgen een vergelijkbaar formaat.

Elke VEXcode VR-activiteit bevat het volgende:

• Welke speeltuin moet worden gebruikt in VEXcode VR.
  • Drie verschillende niveaus (niveau 1, niveau 2, niveau 3) die steeds uitdagender worden.
  • Handige hints die verwijzen naar welk blok nuttig kan zijn of tips voor het voltooien van de activiteit.

Toegang krijgen tot VEXcode VR-activiteiten

Van education.vex.com

De VEXcode VR-knop op education.vex.com

Ga voor toegang tot de activiteiten naar education.vex.com en selecteer VEXcode VR.

Selecteer een VR-activiteit

Selecteer vervolgens een activiteit.

Basketbaloefeningen Activiteit

U wordt doorgestuurd naar een bewerkbaar Google-document waar u de activiteit vindt.

Van de werkbalk in VEXcode VR

Activiteiten speeltuin raam

U hebt ook toegang tot activiteiten via de werkbalk in VEXcode VR. Voor meer informatie over het starten van het Playground-venster, bekijk het Playground-vensterartikel.

Selecteer een VR-activiteit

Selecteer vervolgens een activiteit.

Basketbaloefeningen Activiteit

U wordt doorgestuurd naar een bewerkbaar Google-document waar u de activiteit vindt.

Wijzigingen aanbrengen in VEXcode VR-activiteiten

Studentenactiviteiten openen en uitvoeren

• Studenten moeten hun VEXcode-project opslaan. Bekijk het artikel Een project een naam geven en opslaan - VEXcode VR .
  • Studenten kunnen vervolgens hun projectbestand e-mailen of uploaden naar een LMS (Learning Management System) zoals Google Classroom, Canvas of Schoology.
  • De docent ontvangt dan het projectbestand van de leerling en slaat het op.
  • De docent opent vervolgens het projectbestand in VEXcode VR. Voor meer informatie over het openen van een projectbestand, bekijk de Een project openen (macOS, iPad, Chromebook, Windows, Android)- VEXcode VR-artikel.