Het Playground-venster gebruiken in VEXcode VR

De activiteitenknop begrijpen

Speeltuin Venster_Activiteiten

De VR Robot gaat gepaard met verschillende activiteiten die beschikbaar zijn voor docenten en studenten. Klik op de knop "Activiteiten" in de rechterbovenhoek van het Playground-venster.

Hierdoor wordt uw webbrowser geopend op education.vex. com/vr.

Lees het artikel Activiteiten gebruiken - VEXcode VR voor meer informatie over het gebruik van deze activiteiten.

De vervolgkeuzelijst voor de speeltuin begrijpen

Grid_map toelichting

In het midden van het Playground-venster bevindt zich een vervolgkeuzemenu waarmee de gebruiker een van de vijf Playgrounds kan selecteren.

Speeltuin drop-down zoom

Gebruikers hebben de keuze tussen:

• Rasterkaart
  • Kunst canvas
  • Schijfdoolhof
  • Muur Doolhof
  • Nummerrasterkaart

Het Playground-venster sluiten

Speeltuin Raam sluiten

Als u "Sluiten" selecteert, wordt het Playground-venster gesloten en wordt het huidige project niet meer uitgevoerd.

Het speelveldvenster verbergen/tonen

Speeltuinvenster verbergen

Selecteer de knop "Verbergen" om het Playground-venster samen te vouwen. Hierdoor blijft de gouden werkbalk bovenaan het Playground-venster zichtbaar.

Om de volledige Playground opnieuw te bekijken, selecteert u de knop "Toon".

Het venster van de speelplaats uitbreiden/verkleinen?

Speeltuin Venster Uitvouwen

Het Playground-venster begint standaard in een kleiner formaat. Als u het Playground-venster wilt uitvouwen, selecteert u de knop "Uitvouwen" in de linkerbovenhoek.

Speeltuin Venster verkleinen

Om het Playground-venster terug te brengen naar de oorspronkelijke grootte, selecteert u de knop "Shrink" in de linkerbovenhoek.