Toegang krijgen tot hulp in een VEXcode VR Blocks-project

Help-pictogram

Help legt uit wat een blok doet, zodat u kunt achterhalen of het nuttig is voor uw project.

Selecteer het Help-pictogram. Het staat rechtsboven in de interface en heeft een vraagteken erin.

Help openen

Je ziet een leeg scherm vanaf de rechterkant totdat je een blok selecteert om meer over te weten te komen.

Hulp bij Drive openen

Selecteer blokken waarover u meer wilt weten.

Help sluiten

Verberg het Help-menu wanneer u klaar bent door op de pijl naar rechts naast het Help-pictogram te drukken.