Het genereren van een offerte is een handige manier om te berekenen hoeveel een bestelling gaat kosten voordat u deze plaatst.

Dit artikel zal het volgende behandelen:

• Waar een offerte genereren in de winkelwagen
  • Het afrekenproces
  • Informatie nadat een offerte is gegenereerd

Waar een offerte genereren in de winkelwagen

uitchecken

Log in op uw vexrobotics.com -account en plaats de benodigde artikelen in een winkelwagen.

Plaats de benodigde artikelen in een winkelwagen

Klik op het winkelwagenpictogram en vervolgens op de blauwe knop "Doorgaan naar afrekenen"

Vul uw adres in en kies de gewenste verzendmethode en klik vervolgens op Volgende

Klik op het keuzerondje Offerte genereren. Voeg desgewenst een inkoopordernummer toe en klik op Offerte genereren

De offerte wordt vervolgens naar u gemaild en bevat een PDF-bijlage

Het afrekenproces

Verzending

Vul het verzendadres in en selecteer de verzendmethode

Nadat alle informatie is ingevoerd, selecteert u "Volgende"

betalingsinformatie

Wanneer de betalingsinformatie is bereikt, selecteert u 'Citaat genereren'.

Selecteer de knop "Ik accepteer de voorwaarden van VEX Robotics & voorwaarden".

Selecteer de knop "Citaat genereren". U ontvangt een kopie van de offerte per e-mail.

Informatie nadat een offerte is gegenereerd

Er verschijnt een bericht met het offertenummer en de optie om de offerte af te drukken.

Bovendien kunt u uw offertegeschiedenis bekijken op het tabblad "Mijn offertes" van uw accountdashboard.