Programma uitvoeren - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Stap 1: Open VEX Coding Studio en open (of maak) uw programma

• Gebruik VEX Coding Studio om een programma te maken of een reeds bestaand programma te openen.

OPMERKING: Als het programma al is gedownload naar de V5 Robot Brain, kunt u doorgaan naar stap 4.

Stap 2: Sluit de V5 Robot Brain aan op uw computer met behulp van de meegeleverde USB A-naar-microkabel

• Sluit de V5 Robot Brain, een opgeladen V5-batterij en uw computer aan.
  • Schakel de V5 Robot Brain in.

Stap 3: Download het programma naar de V5 Robot Brain

• Klik op het Brain-selectiepictogram en markeer uw verbonden V5 Robot Brain om ervoor te zorgen dat VCS herkent dat er een V5 Robot Brain is aangesloten en dat de firmware up-to-date is.
  • Klik buiten het selectievenster om het te sluiten en klik vervolgens op de knop Downloaden.

Stap 4: Voer je programma uit op je V5 Robot Brain

• Klik op de knop Uitvoeren in VEX Coding Studio om het programma uit te voeren terwijl de robot nog op uw computer is aangesloten.

OPMERKING: Wees voorzichtig - als de robot gaat bewegen, kan hij aan de USB-kabel trekken! Misschien wilt u de robot ergens op steunen, zodat hij niet beweegt.