Programma starten en opslaan - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Stap 1: Start Vex Coding Studio (VCS) en selecteer de gewenste taal

• Klik na het selecteren van de gewenste taal op "Kiezen".

Als er al een bestand geopend is:

• Klik op de uitvouwpijl naast de projectnaam en selecteer "Nieuw".

Stap 2: Klik op de naar beneden gerichte "Pijl uitvouwen"

• Klik op de uitvouwpijl om het vervolgkeuzemenu te openen.

OPMERKING: De uitvouwpijl wordt gemarkeerd door een rode pijl in de bovenstaande afbeelding.

Stap 3:  het bestand een naam geven

• Klik in het vak "Projectnaam" en geef uw bestand een naam.
  • Klik op Opslaan.

OPMERKING: Dezelfde stap is van toepassing op zowel Mac als Windows-pc.

Stap 4: Sla het bestand op

Voor Mac:

• Selecteer de locatie waar u het nieuwe bestand wilt opslaan.
  • Klik nogmaals op Opslaan.

Voor ramen:

• Selecteer de locatie waar u het nieuwe bestand wilt opslaan.
  • Klik nogmaals op Opslaan.