Eindschakelaar - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Stap 1: Sluit de eindschakelaar aan op de V5 Robot Brain via een 3-draads poort

• Sluit de eindschakelaar aan op een van de 3-draads poorten op de V5 Robot Brain.

Stap 2: Navigeer naar het Robotconfiguratievenster

• VCS openen.
  • Klik op het tabblad Robot.

Stap 3: Voeg een limietschakelaar toe aan de robotconfiguratiepagina

• Sleep een eindschakelaar van het frame aan de linkerkant naar het deelvenster Robotconfiguratie.

Stap 4:  Wijs een limietschakelaar toe aan een 3-draads poort

• Klik op de limietschakelaar en klik vervolgens op de letter om de poort te selecteren.
  • Wijs de 3-draads poort aan die u wilt toewijzen door op de letter op de V5 Robot Brain te klikken die naast het apparaat verschijnt.

Stap 5:  De sensor hernoemen

• Hernoem het apparaat met een beschrijvende term zoals "Limit Switch" door de tekst met de standaardnaam in de linkerbovenhoek van het apparaat te selecteren en deze te vervangen door een naam naar keuze.