Selecteer programmeertaal - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

*Als u VCS net heeft gestart, gaat u verder met stap 3.

Stap 1: Terwijl VCS is geopend, selecteert u een nieuwe programmeertaal.

• Klik op de naar beneden gerichte "Pijl uitvouwen".

Stap 2: Klik op "Nieuw".

Stap 3:  Selecteer de gewenste taal.

• Selecteer een van de 3 programmeertalen door op Modkit, VEX C++ of C++ Pro te klikken.
  • Klik op "Kiezen".