Booleaanse AND-operator - VEX C++

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Gebruik de booleaanse operator AND [&&] om twee of meer voorwaarden op te nemen

• Gebruik de AND-operator && om het programma te laten controleren of beide voorwaarden, of alle meerdere voorwaarden, waar zijn.

OPMERKING: In het bovenstaande voorbeeld  de  als  statement  wordt alleen uitgevoerd als de bumperschakelaar wordt ingedrukt en de V5 Het scherm van Robot Brain wordt ingedrukt.

OPMERKING: Het is gemakkelijker om Booleaanse operatoren te gebruiken als rekening wordt gehouden met de uitkomsten van voorwaarden. Logische waarheidstabellen zoals die hieronder worden gebruikt om invoervoorwaarden en uitvoergedrag te volgen.

Code die kan worden gekopieerd en geplakt:

#include "robot-config.h"
int main() {
    //De robot gaat vooruit tenzij de bumperschakelaar en Scherm zijn beide ingedrukt.
    while(true){
        if(Bumper.pressing()==true && Brain.Screen.pressing()==true){
            LeftMotor.stop();
            RightMotor.stop();
        }else{
            LeftMotor.spin(directionType::fwd);
            RightMotor.spin(directionType::fwd);