Projectbestanden zoeken op een Android-tablet in VEXcode IQ

VEXcode IQ-projecten worden opgeslagen op het bestandssysteem van uw Android-tablet. Om deze bestanden te vinden om te verwijderen of over te zetten naar een ander apparaat, moet u de bestandsbeheerder van uw tablet gebruiken om deze acties uit te voeren.

Het onderstaande voorbeeld kan er anders uitzien dan de tablet die u gebruikt. Elke app voor bestandsbeheer is anders, afhankelijk van de tablet, dus u moet de map met opgeslagen VEXcode IQ-bestanden op uw apparaat vinden:

Open een applicatie voor bestandsbeheer op uw tablet.

Zoek het lokale opslaggebied - het kan "Interne opslag" worden genoemd.

Zoek en open de map VEXcode.

Zoek en open de VEXcodeBlocks IQ-opslagmap.

Vanaf hier kunt u uw VEXcode IQ-projecten beheren, net als elk ander bestand op uw Android-tablet.