Downloadfouten in VEXcode IQ begrijpen

Er zijn vier mogelijke foutmeldingen die een gebruiker kan zien bij het downloaden van een project naar een VEX IQ (1e generatie) of (2e generatie) Brain. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u elk van de vier problemen kunt oplossen:

Ga naar het gedeelte van dit artikel met de foutmelding die u ziet.

Uw programma kan niet worden gedownload

U ziet de bovenstaande foutmelding omdat de Brain de verbinding verloor tijdens het downloadproces.

Controleer deze mogelijke redenen voordat u het opnieuw probeert:

Geen toegang tot Cloud Compiler-servers

Deze fout wordt weergegeven wanneer VEXcode IQ geen verbinding kan maken met de externe Cloud Compiler-server tijdens het werken op ChromeOS, iOS en Android.

U kunt naar http://status.vexcode.cloud gaan om te zien of de Cloud Compilers momenteel ook actief zijn.

Compilerproces is verlopen

Deze fout wordt weergegeven wanneer er geen reactie is van de Cloud Compiler-server. Het kan zijn dat de server een laadprobleem heeft. Wacht even en probeer het opnieuw.

Fout bij het compileren van uw programma

U ziet de bovenstaande foutmelding omdat er een onverwachte fout is opgetreden. Het gedeelte "Details weergeven" geeft technische foutopsporingsinformatie die kan worden gebruikt om uw probleem op te lossen.

Volg deze stappen:

1. Klik op "Details weergeven" in het venster met de foutmelding.
  2. Markeer en kopieer alle getoonde details

3. Klik op de Feedback-knop in de rechterbovenhoek van het scherm in VEXcode IQ en plak de details in het ticket waar staat: "Uw bericht…”
  4. Zorg ervoor dat u klikt om uw diagnostische en gebruiksgegevens op te nemen. Typ uw e-mailadres in voor het geval het ontwikkelteam contact moet opnemen voor meer informatie en klik vervolgens op 'Verzenden'.