Een Blocks-project downloaden en uitvoeren in VEXcode V5

Het downloaden en uitvoeren van een project met VEXcode V5 is zo eenvoudig als vier stappen.

Sla eerst het project op ( MacOS, Windowsof ChromeOS) en kies naar welke van de slots van de Brain u wilt downloaden.

Sluit vervolgens de Brain aan en controleer of het pictogram groen is en de download- en andere pictogrammen wit.

Selecteer vervolgens Downloaden om het project te downloaden naar het geselecteerde slot van de Brain.

Opmerking: De pictogrammen Downloaden, Uitvoeren en Stoppen worden even grijs totdat de download is voltooid.

Selecteer ten slotte Uitvoeren om het project te starten terwijl uw robot nog op uw computer is aangesloten.

Of koppel de robot los van de computer en voer het project uit door deze te selecteren in Brain.

Opmerking: Het hoofdmenuscherm toont alleen slots 1, 2 en 3. Voor programma's die worden gedownload naar slots 4-8, selecteert u eerst de map "Programma's".

Selecteer uw programma.