Een Blocks-project downloaden naar een geselecteerde sleuf in VEXcode V5

De VEX V5 Brain heeft acht slots om gedownloade programma's op te slaan. Je kunt kiezen welk slot je wilt gebruiken door het slot in VEXcode V5 in te stellen.

Het slotpictogram bevindt zich naast de projectnaam.

Selecteer het slotpictogram om te wijzigen naar welk slot het project moet worden gedownload op de VEX V5 Brain.

Selecteer de knop Downloaden om het project naar het geselecteerde slot te downloaden. Houd er rekening mee dat het downloaden het vorige programma met het geselecteerde slot zal vervangen.

Start uw programma door het in het hoofdmenu de VEX V5 Brain te selecteren. De projectnaam verschijnt ook in het hoofdmenu om u te helpen herinneren welk programmaslot wordt gebruikt.

Opmerking: Het hoofdmenuscherm toont alleen slots 1, 2 en 3. Voor programma's die worden gedownload naar slots 4-8, selecteert u eerst de map "Programma's".