Aanmelden bij VEX-certificeringen

Een enkel VEX-account kan worden gebruikt om in te loggen op de VEX Certifications-site.

• Voor informatie over wat een VEX-account is, klik hier.
  • Om u te registreren voor een VEX-account, volgt u de stappen hier.

Stap 1: Ga naar de VEX-certificeringspagina op https://certifications.vex.com/ en klik op de knop " Inloggen” knop.

• Dit zal u doorverwijzen naar de VEX Robotics Account Login-pagina.

U kunt ervoor kiezen om uw VEX-account te gebruiken door op de knop "Inloggen" te klikken.

Stap 2: Log in op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

• Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op de knop "Wachtwoord vergeten".
  • Om ingelogd te blijven, vink "Onthoud mij" aan.

Stap 3: Autoriseer VEX om toegang te krijgen tot uw account.

• Mogelijk krijgt u deze pop-up de eerste keer dat u de certificeringssite bezoekt. Klik op "Autoriseren" om door te gaan.

Stap 4: Begin met het verkennen van het educatieve materiaal en de mogelijkheden die VEX biedt!