Gebruikersprogramma's uitvoeren vanuit de VEX IQ Brain

VEX IQ (2e generatie) Hersenen

Gebruikersprogramma's die naar de Brain zijn gedownload, zijn te vinden in een van de 8 sleuven voor gebruikersprogramma's, genummerd 1 - 8 in het menu Programma's.

Gebruik de linker- en rechterknoppen om de menuoptie Programma's te markeren en druk vervolgens op de knop Controleren om Programma's te selecteren.

In het menu Programma's ziet u de gebruikersprogramma's die naar de Brain zijn gedownload. In deze voorbeeldafbeelding zijn er twee gebruikersprogramma's gedownload in slot 1 (My Project) en slot 2.

• Gebruik de linker- en rechterknoppen om naar uw gewenste project te scrollen.
  • Druk op de knop Check om het programma te selecteren.

Zodra uw project is geselecteerd, kunt u uw project uitvoeren.

• Gebruik de linker- en rechterknoppen om naar de gewenste uitvoeringsoptie te scrollen.
  • Druk op de knop Controleren om uw project uit te voeren.

VEX IQ (1e generatie) Hersenen

Gebruikersprogramma's die naar de Brain zijn gedownload, zijn te vinden in een van de vier sleuven voor Gebruikersprogramma's, genummerd 1, 2, 3 en 4 in het menu Programma's.

OPMERKING: Dit brein heeft drie gebruikersprogramma's gedownload: GraphicalProgram (Slot 1), MoveFastThenStop1 (Slot 3), en ScaledRectangle (sleuf 4). Op slot 2 is geen gebruikersprogramma gedownload.

• Zoek en voer het programma uit in het menu.
  • Start het programma door op de knop Check te drukken. Het begint automatisch te lopen nadat op de knop Controleren is gedrukt.