De VEX IQ Brain aan- en uitzetten

2e generatie

Zet de hersenen aan

Zet de Brain aan door op de Check-knop op de Brain te drukken.

Zet de hersenen uit

Schakel de Brain uit door de X-knop ingedrukt te houden totdat het scherm op de Brain zwart wordt.

1e generatie

Zet de hersenen aan

Zet de Brain aan door op de Check-knop op de Brain te drukken.

Zet de hersenen uit

Schakel de Brain uit door de X-knop ingedrukt te houden totdat het scherm op de Brain zwart wordt.

Power cycling is het opnieuw opstarten van een apparaat door het uit en weer aan te zetten. Dit wordt vaak gedaan om elektronische apparatuur te resetten als de apparatuur niet goed lijkt te werken.

Als de Brain is vastgelopen en de knoppen niet reageren, probeer dan de VEX IQ-batterij te verwijderen en opnieuw te installeren. Zie dit artikel om te zien hoe u de VEX IQ-batterij installeert en verwijdert.