Clawbot Brain - Migreren naar V5

Stap 1: Verzamel de benodigde onderdelen en verwijder de op VEX ARM® Cortex® gebaseerde microcontroller

• Je zal nodig hebben:
    • (1) V5 Robotbrein (niet afgebeeld)
    • (4) 4,6 mm kunststof afstandhouders
    • (4) #8-32 x 1/2” Schroeven
    • (1) 3/32 "inbussleutel
    • (1) 11/32” moersleutel
    • (1) ingebouwde VEX EDR Clawbot (niet afgebeeld)
  • Als je de V5 Robot Brain en zijn bedrading wilt controleren, heb je ook de V5 Robot Battery nodig.
  • Gebruik de moersleutel en inbussleutel om de VEX ARM® Cortex®-gebaseerde microcontroller van uw robot te verwijderen voordat u verder gaat.

Stap 2: Plaats het V5-robotbrein

• Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor de hersenen aan de onderkant, achterkant van de muurstructuur voor de Clawbot-arm.
  • Monteer de hersenen met behulp van de vierde en zevende gaten vanaf de onderkant van de muur.

Stap 3: Beveilig het V5-robotbrein

• Gebruik de vier 4,6 mm plastic afstandhouders in de vierde en zevende gaten vanaf de onderkant tussen de V5 Robot Brain en de muurstructuur om ruimte te bieden voor schroeven en andere componenten op de Clawbot.
  • Gebruik de vier #8-32 schroeven om de V5 Robot Brain aan de structuur van uw Clawbot te bevestigen via de schroefdraadgaten in de afstandhouders.

Stap 4: Bedraad de V5 Robot Brain

• Als dit nog niet het geval is, sluit u de V5-robotbatterij aan op de hersenen en zet u de V5-robotbrein aan.
  • Als u VEX 393 Motors gebruikt, gebruik dan een Motor Controller 29 om uw motoren aan te sluiten op de V5 Robot Brain in de 3-draads poorten met het label A tot en met H.
  • Als u oudere VEX EDR-sensoren gebruikt, sluit deze dan aan op de 3-draads poorten met het label A tot en met H.
    • Tik op het scherm Apparaatinfo en vervolgens op het scherm 3-draads poorten (in de vorm van een asterisk in een driehoek) om te controleren of uw sensoren correct zijn aangesloten.