Apparaten verbinden met slimme poorten op de IQ Brain

Beoordeling slimme poorten

• Zoek de 12 slimme poorten die zijn genummerd langs de boven- en onderkant van de VEX IQ Robot Brain. Ze zijn ontworpen voor alle elektronische accessoires van de VEX IQ, inclusief slimme motoren en sensoren.

OPMERKING: Alle Smart Ports werken op exact dezelfde manier, dus elk accessoire kan op elke Smart Port worden aangesloten.

Een smartapparaat aansluiten

Slim apparaat

• Sluit een Smart Motor aan op een Smart Port op de Brain met behulp van een Smart Cable.
  • Druk elke kant van de Smart Cable stevig in de aansluiting op de Smart Motor en Brain totdat u een klik hoort van het slot dat op zijn plaats klikt.

OPMERKING: Smart Cables worden van elk apparaat verwijderd door op het ontgrendellipje te drukken en vervolgens voorzichtig naar buiten te trekken. Een Smart Motor aansluiten wordt weergegeven, maar alle Smart Devices worden via hetzelfde proces verbonden.