Het Smart Port-lampje op de V5 Smart Devices gebruiken

Er is een zeer nuttig diagnostisch hulpmiddel ingebouwd in alle V5 Smart Devices. De Smart Port op het V5 Smart Device heeft een rood lampje dat kan worden gebruikt voor diagnostische doeleinden om ervoor te zorgen dat de Smart Port op de V5 Robot Brain, de V5 Smart Cable en het V5 Smart Device allemaal correct communiceren.

Stap 1: sluit het smartapparaat aan op een poort van een ingeschakelde V5 Robot Brain

Stap 2: Kijk naar het lampje op de Smart Port van het apparaat.

Diagnostische test - geslaagd

V5 Apparaat Smart Port Gedrag rood licht Geeft aan
Constant verlicht Het smartapparaat is inactief en krijgt stroom - Goed apparaat en verbinding
Snel knipperend Het Smart Device staat onder controle van het dashboard van het V5 Robot Brain's Devices Menu - Goed apparaat en verbinding

Diagnostische test - mislukt

V5 Apparaat Smart Port Gedrag rood licht Geeft aan
Het Smart Port-lampje knippert langzaam rood - eenmaal per seconde. Het smartapparaat krijgt stroom, maar er is geen communicatie tussen het en de V5 Robot Brain. - Slecht V5 Smart Device, Smart Cable of V5 Robot Brain Smart Port
Het Smart Port-lampje brandt niet. Er komt geen stroom op het V5 Smart Device. - Slecht V5-apparaat, Smart Cable of V5 Robot Brain Smart Port

Stappen voor probleemoplossing

1. Controleer of de Smart Port-connectoren op zowel het Smart Device als de V5 Robot Brain volledig zijn ingestoken en of hun vergrendelingslipjes zijn vastgeklikt.
  2. Zorg ervoor dat de V5 Robot Brain-firmware up-to-date is.
  3. Probeer een andere Smart Cable (liefst geen op maat gemaakte kabel).
  4. Schakel de Smart Cable die het Smart Device verbindt met de V5 Robot Brain naar een andere poort op de V5 Robot Brain.

Als deze stappen het probleem niet oplossen, stuur dan een e-mail naar: support@vex.com.