Het ingebouwde programma van de schijf uitvoeren met de V5-controller

Zorg ervoor dat je V5-controller aan staat en is gekoppeld aan je V5-robot.

De V5-controller moet zijn ingeschakeld en verbonden met uw V5-robot.

Ga voor hulp bij het verbinden van je robot met de controller naar deze pagina over het koppelen van je V5-controller aan je V5 Robot Brain .

Zorg ervoor dat het Drive-pictogram is gemarkeerd en druk op de A-knop.

Gebruik de pijlknoppen op de V5-controller om de donkere markering over het Drive-pictogram te verplaatsen.

Druk vervolgens op de pijl-omlaag of de A-knop om Drive te selecteren.

Druk op A om het Drive-programma uit te voeren.

Gebruik de pijlknoppen om de donkere markering over het pictogram Uitvoeren op het scherm Drive-programma te verplaatsen.

Druk vervolgens op de A-knop om Uitvoeren te selecteren.

Stap 4: Gebruik het actieve scherm van het Drive-programma.

De afbeelding hierboven toont de schermen die u hebt doorlopen om het Drive-programma uit te voeren.

Gebruik het running-scherm van het Drive-programma om uw looptijd en de lading van de batterij te controleren.