Documentatie - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Stap 1: Bezoek de VEX Coding Studio Command Reference-site.

• Bezoek de site VEX Coding Studio Command Reference voor een uitgebreide referentie over alle commando's in elke taal in VEX Coding Studio ( VCS): Modkit, VEX C++ en C++ Pro.

Stap 2: Gebruik de ingebouwde tooltip-help terwijl u typt.

• VCS biedt tooltip-hulp terwijl u programmeert, door suggesties voor automatisch aanvullen te geven voor opdrachten en beschrijvende tekst voor het gebruik van opdrachten.
    • Opmerking: tooltips zijn niet beschikbaar in Modkit (blok of tekst)