Versiegeschiedenis - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Stap 1: Bezoek de VEX Coding Studio Command Reference

• Controleer de versie-informatie rechtsonder.
  • Selecteer een taal om te bekijken met behulp van de juiste taalkeuzeknop.

Stap 2: Klik of tik op de versie-informatie om de versiegeschiedenis te openen

• Bekijk de vermelde wijzigingen om te zien welke opdrachten zijn toegevoegd of gewijzigd.

Stap 3: Controleer uw versie van VEX Coding Studio

• Open de VEX-coderingsstudio.
  • Vergelijk het versienummer in de rechter benedenhoek van VEX Coding Studio (VCS) met het VCS-versienummer op de opdrachtreferentiepagina.

OPMERKING: De VEX Coding Studio Command Reference wordt up-to-date gehouden met de nieuwste versie van VCS.

Stap 4: Update VEX Coding Studio als u niet over de meest recente versie beschikt

• Ga naar het bovenstaande scherm door een nieuw project te starten in VEX Coding Studio of door de VEX Coding Studio-app te sluiten en opnieuw te openen.
  • Klik op de link Nu downloaden aan de linkerkant van het scherm Nieuw project in VEX Coding Studio.