Programma openen bij lancering - VEX Coding Studio

Haal meer uit VEXcode
We raden u aan over te stappen naar onze nieuwe software. VEXcode heeft zowel op blokken gebaseerde als op tekst gebaseerde opties, die werken op Chromebooks, iPads, Android-tablets, Windows en Macs. Bezoek code.vex.com voor meer informatie over het downloaden van VEXcode.
VEX Coding studio is niet meer leverbaar en kan niet meer worden gedownload. Al gedownload? Het programma blijft werken, maar wordt niet langer ondersteund.
Gebruikers die overstappen op VEXcode kunnen hun C++/C++ Pro-projecten migreren naar VEXcode Pro V5 door dit artikelte volgen.

Stap 1: Selecteer een programmeertaal terwijl VCS is geopend en klik op Bladeren

Stap 2: Selecteer een bestand

Voor Mac:

• Selecteer het bestand dat u wilt openen.
    • Als het niet in uw map Downloads is opgeslagen (zoals in de afbeelding hierboven), moet u een andere map selecteren om het bestand te vinden.
  • Klik op Openen.

Voor Windows-pc:

• Selecteer het bestand dat u wilt openen.
    • Als het niet is opgeslagen in uw map Projecten op uw bureaublad (zoals in de afbeelding hierboven), moet u een andere map selecteren om het bestand te vinden.
  • Klik op Openen.